Wie zijn wij

Frank Broeder

Frank Broeder: meer dan 33 jaar ervaring!

Op 1 maart 2003 startte Frank Broeder zijn bedrijf “Broeder Financiële Dienstverlening”. Uiteraard kom je niet zo maar tot zo’n beslissing. In 1983, afkomstig uit het onderwijs startte hij in het verzekeringsvak bij Tiel Utrecht Verzekeringen. Bij genoemde maatschappij vervulde hij de functie van Inspecteur, later Accountmanager en nog weer later trainer/opleider. Het ging hier om het geven van commerciële trainingen en vakinhoudelijke cursussen, voornamelijk op het gebied van spaar en levensverzekeringen,hypotheken en pensioenen.
De wens om de in die 20 jaar opgedane ervaringen te stoppen in een eigen bedrijf ging in 2003 dus in vervulling met de overname van een klantenkring van Tiel Utrecht, later De Goudse.

Na bijna 14 jaar een assurantiekantoor samen met 2 medewerksters te hebben gerund heb ik voor de assurantiën gekozen voor de samenwerking met een ander kantoor.
Zelf blijf ik doorgaan met datgene wat ik het liefste doe: Hypotheken!!
Kantoorhoudend ben ik in mijn ruime kantoor achter de Frans Halsstraat 17 te Zelhem. Met de kennis, vaardigheden en vergunningen voor de totale financiële dienstverlening blijf ik u graag van dienst met hypotheekadvies.

Comments are closed.